Inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen uw bandenspecialist, kunt u bij ons direct terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties.

Jarenlange ervaring hebben ons inmiddels veel nieuwe kennis en expertise opgeleverd. Onder hetzelfde dak als 40 jaar geleden, kunt u bij ons direct terecht voor een grote of kleine onderhoudsbeurt en ook voor reparaties die eens niet uw banden of velgen aan gaan. Dat is wel zo makkelijk, want wij zijn op deze manier de betrouwbare partner die aan al uw wensen omtrent uw auto kan voldoen. Eén partij biedt u betrouwbare en korte lijntjes en dat voorkomt ingewikkelde afspraken met verschillende garages.

Kleine onderhoudsbeurt
Bij de kleine onderhoudsbeurt controleren we of alle vloeistoffen op peil zijn, verversen we de olie en controleren we de oliefilter. In overleg met u kunnen we de kleine beurt uiteraard aanpassen naar uw wensen. Neem direct contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Grote onderhoudsbeurt
Bij de grote onderhoudsbeurt voegen we ten opzichte van de kleine beurt extra werkzaamheden toe, zoals het vervangen van filters en het controleren van remmen. In overleg met u kunnen we de kleine beurt uiteraard aanpassen naar uw wensen. Neem direct contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoals u van ons gewend bent proberen we u zo snel mogelijk van onze service te voorzien en we bieden alles aan tegen een scherpe prijs.